Followers

Eh..Eh..Thank You singgah, Nak stalk silakan, Follow sekali okay :)

Sunday, May 19, 2013

KARYA BELOG

Hye cute reader..


 Blog CERPEN PUBLISHER ni akan jadi best gila kalau korang adalah pembaca novel tegar.

 Yes! seriously!
Go surf blog ni. Korang jugak boleh serlahkan bakat korang dengan hantar karya korang kat CERPEN PUBLISHER nih. Nanti diorang akan publish karya korang dekat blog tu andsemua orang boleh baca. Dalam diam, korang dah ada peminat. Bayangkan, kalau korang kena puji and diorang mintak lagi karya dari engkau. Best tak best!

Apa lagi, pergi cepat baca blog tu. Blog tu baru je ditubuhkan. So, jom kita reramai support.

Okey, ni lah kerja orang yang tak ada kerja. Hakhak..teringin jugak nak berkarya bila baca novel-novel ni. So, feel free to read my KARYA and do comment oke :)

Rizal dan Damya
Gaduh dulu baru cinta
Cinta pasar malam
Benci jadi bestfriend
Kisahku bersama dia
kesedaran Puteri
Sebab Timmy kita couple







 photo 53577D6753C548B17E09CDB9DA2A4A9C.png

No comments:

Post a Comment