Followers

Eh..Eh..Thank You singgah, Nak stalk silakan, Follow sekali okay :)

Monday, January 27, 2014

As salam..

Akhirnya, plan aku untuk melawat kms and jumpe dgn matriculation besties tercapai. Pada tnggal 23.01.14 kami jejakkan kembali kaki kami ke kms. Sumpah rindu, plan bukan main baik lagi. Nak duduk kms kejap je lepas tu nk pegi moribla, jusco bukit tinggi la. Akhirnya, menapak kat kms smpai ke senja. Bukan tu je, siap kena halau lagi dengan pak guard sebab waktu melawat dah tamat. Ceh, aku pikir dah habis matrik tak kena marah dah. Kena jugak!


Dapatlah jumpa lecturer kitorang yang dah mengajar kitorang untuk setahun ni. JASAMU DIKENANG CIKGU.

Lepak kafe orion(budak kms je tahu kafe ni) macam dulu2 ssmbil gelak. Yang awesome nye, mase lepak kat kafe tu dengan member2 rasa macam memang study kt kms. Rasa macam kitorang baru habis kelas and then lepak kat orion sambil makan roti canai dengan milo tabur.



Lepas kena halau, kitorang keluar lah. Memang tak sah kalau tak ambik gambar dengan dinding matrik. Mesti la kena ada.


Seriously, rasa nak hang out lagi dengan diorng...

Thats all, thanks.



 photo 53577D6753C548B17E09CDB9DA2A4A9C.png

No comments:

Post a Comment