Followers

Eh..Eh..Thank You singgah, Nak stalk silakan, Follow sekali okay :)

Saturday, September 28, 2013

Mat Luthfi

Assalamualaikum...

Kenai Matluthfi dak? Takkan la tak kenai..Hot Vlogger kot, siap menang award lagi...Sapa yang rasa tak kenal Matluhfi, anda termasuk golongan Noobs..google please guys :)

Most of Matluthfi's video..semua awesome kan? tengok banyak kali pon masih lagi nak gelak. Aku pun aneh,,,pandai si Luhfi ni buat video yang kelakar. But, at the same time ada lawaknya. Itulah yang kita nak. Masuk kali ni, dah 1823 kali aku repeat video Matluhfi yang latest tu 'mengajar kanak-kanak riang'. Pandai Luthfi bermain dengan macam2 character..cikgu, kanak-kanak riang..satu ayat yang aku naik ingat bila tengok video beribu kali adalah masa dia borak dengan seorang student perempuan untuk suruh student ni pilih hijab and student tu suruh cikgu die pilih tudung mana yang cantik and cikgu dia kata:


' we're in kafa dear, not in beauty contest.'
'Are we allowed to enter beauty contest?'
'Why do you want to enter such contest?'
' I dont't know, getting people attention I guess.'

Awesome kan? Seorang yang sangat berfikiran luas. Thumbs up for matluhfi !

P/S : Beauty does captures people eyes,
        But personality captures people heart. 









 photo 53577D6753C548B17E09CDB9DA2A4A9C.png

No comments:

Post a Comment