Followers

Eh..Eh..Thank You singgah, Nak stalk silakan, Follow sekali okay :)

Monday, November 23, 2015

Jalan-jalan Jitra

Assalamualaikum,

Walaupun esok mid-term, aku gigih jugak nak update blog. Kali ni wajib update babe sebab dapat jumpa kakok-kakok senior kami. Since diorang baru habis praktikal, kami ingat nak jumpa and sembang puas-puas. Kami mulakan dengan makan (of course! Cari makan dulu sebelum buat benda lain.)

 Kami baru selesai melantak, boleh la, first time kot makan benda ni. Rasa macam tak kenyang, balik cari nasik gak. Muka masing-masing maintain happy.

Kami tengok orang lain makan sampai bermangkuk-mangkuk, kami ambik 10 mangkuk je cukup lah. 

Sebelah Boat Noodle, terletaknya Fridate. Butik kesukaan ramai, barang kat situ buat aku terpesona. Tak ada benda lain yang lebih mempesona melainkan NYX SMLC RM26. Palehotak murah! Kami pun apa lagi, grab satu sorang. Tercapai gak hajat aku nak Cannes. Hard to find guys.

Tak puas berjalan punya pasal, kitorang rayau semua Butik Vendor kat Jitra ni. Apa yang laing buat aku kagum adalah, ada satu lot rumah kedai ni, berderet Butik Vendor. Orang kedah, tak payah gelabah sangatlah nak pergi Aman Sentral, kat butik vendor tu kau boleh dapat kualiti lagi baik and murah dari Aman Sentral (Yelah, Aman Sentral penuh dengan kedai baju branded, memanglah mahal). But, seriously baju, skirt, tudung kat butik vendor tu cantik kau!

Sementara tunggu yang lain shopping, aku berkasih kejap dengan kakok-kakok

Shopping done! dah jom balik. Sat, selfie satu. LULZ

Jangan cakap akak tak payung.



 photo 53577D6753C548B17E09CDB9DA2A4A9C.png

No comments:

Post a Comment