Followers

Eh..Eh..Thank You singgah, Nak stalk silakan, Follow sekali okay :)

Friday, January 30, 2015

Ada bakat Menulis?

Assalamualaikum kawan-kawan,

Hari ni aku nak sembang pasal satu blog ni. Apa nama blog tu? Nama blog tu adalah
CERPEN PUBLISHER. Apa yg best sangat pasal blog ni? Blog ni akan jadi best gila kalau korang adalah pembaca novel tegar.

 Yes! seriously!
Go surf blog ni. Korang jugak boleh serlahkan bakat korang dengan hantar karya korang kat CERPEN PUBLISHER nih. Nanti diorang akan publish karya korang dekat blog tu andsemua orang boleh baca. Dalam diam, korang dah ada peminat. Bayangkan, kalau korang kena puji and diorang mintak lagi karya dari engkau. Best tak best!

Apa lagi, pergi cepat baca blog tu. Blog tu baru je ditubuhkan. So, jom kita reramai support.


 photo 53577D6753C548B17E09CDB9DA2A4A9C.png

No comments:

Post a Comment