Followers

Eh..Eh..Thank You singgah, Nak stalk silakan, Follow sekali okay :)

Saturday, December 3, 2011

Nazmi Faiz Mansor semakin dikenali




biarlah aku bermula dengan Nazmi Faiz dulu yerk...
kalau nak diikutkan..Nazmi Faiz ni da mula jadi PRINCE CHARMING..
sume perempuan dah gilakan die..tambah plax umo die bawu 17 tahun..
sebaya aku kot..tapi, x ade la terlalu minat..
walaupon, Malaysia kalah mase VS Bahrain..
tapi cara Nazmi jaringkan gol memang TERBAEK..
dari jauh kot die tendang! TERUJA AKU KEJAP!
dahsyatla..aku dengar cite,
Nami Faiz nie memang antara pemain terbaek di SEK SUKAN BUKIT JALIL..
Die gak selalu jadi kapten..
ade gak aku dengar2 yang Nazmi Faiz akan dilantik sbg kapten HARIMAU MUDA.
tu pasal die masuk TEAM HARIMAU MUDA awal..
sebab nak dilatih.
tak tau la sejauh mana kesahihan cite tu..



selain pemain yang tangkas serta muda..
mungkin tarikan Nazmi Faiz yang lain adalah wajah dia yang seiras dengan RICARDO KAKA..
bukan calang2 kembar si Nazmi nie..
pemain terbaek jugak kot..
sume orang kenal KAKA...
tapi harap2 bile muka da sama tu..
kehebatan die harap same jugak la..
ehemm..


antara komen terhebat untuk NAZMI FAIZ





bile beliau nie da feymes..
macam biase..
hal yang same berlaku pada semua AWEK team harimau muda..
mula2 dulu heboh pasal awek APEK...
lepastu awek MUSLIM AHMAD..
sampai awek MUSLIM tutup akaun FACEBOOK gara2 teruk dihina...
sekarang nie plax awek si NAZMI FAIZ..
KESIAN AWEK DIE..

 P/S tok NADIA ISMAEL: jangan sedey2 erk..maybe awak teruk dihina oleh perempuan kat luar sana yang terlalu gilakan pakwe awak...mungkin diorang kutuk awak sebab diorang jeles. diorang nak kat Nazmi Faiz, tapi Nazmi Faiz tak nak kat diorang..awak sepatutnya bangga dapat pakwe cam2..buat tak tau je..bukannya diorang sampai nak membunuh pon...mampu membunuh dengan kate2 aje..buat dowh suda..tq..



No comments:

Post a Comment