Followers

Eh..Eh..Thank You singgah, Nak stalk silakan, Follow sekali okay :)

Tuesday, April 12, 2011

what the HELL is going on!!

Aku rase macam dah tak rapat ngan DIA

memangla aku n de geng susah nak maafkan DIA..

kalau ye nk b’dating pon, cakaplah..x de mulut ke??!!

bukan nye ktewong x ley faham..

at least ktewong tak t’tunggu jwpn dari kau…

ini tak, tak de lah nawitu nak bagitau…

siap berahsia-rahsia lagi..

sape x hangin kan..

aku tak tawla..maybe kau nak jage aty pakwe kau..

tak fikir aty kteowng??

even ktewong nak marah pon, at least tau dari mulut kau

bukan dari orang lain..

ntah pape ntah..harap kau faham la kalau perasan situasi persahabatan kita da tak macam dulu..

renungkanlah mana lebih berharga..

nilai persahabatan??

atau..

nilai percintaan???

cinta tu kalau putus, tak mustahil kau dengan abang kau tu bley jd kwan macam dulu…

No comments:

Post a Comment